300 Noviniek

Vytúžený úložný priestor navyše

Interiér sa skrátka nafúknuť nedá a úložné miesto navyše sa hodí takmer vždy. Využiť ale môžete aj miesta na stene, ktoré vám ponúka miesto pre zavesenie nástenných políc. V našej ponuke nájdete mnoho týchto výrobkov v rôznych štýloch a dokonca si vďaka nič môžete hrať aj s dizajnom - záleží totiž len na vás, čo si na police vystavíte a va akom rozloženie.

Teraz už svoje kľúče nezabudnete

Trápi Vás dlhé hľadanie zväzku kľúčov v kabelke alebo, čo je horšie, zabúdate svoje kľúče stále niekde? Zamávajte tomuto problému a vyberte si z dizajnových kľúčeniek značky Georg Jensen z našej ponuky. Navyše môžete touto peknou kľúčenkou prekvapiť i svoje kamarátky alebo príbuzných, a to vo forme milého a praktického darčeka, vďaka ktorému na Vás budú neustále myslieť.

Moderný nábytok alebo najväčšie prianie všetkých zákazníkov

Niektorí dizajnéri neberú ohľad na priania zákazníkov a navrhujú svoje výrobky podľa najnovších trendov. Značka High Gloss si ale zakladá na svojej pôvodnej myšlienke – teda na nábytku vo vysokom lesku a všetko podľa prianí zákazníka. Preto u tejto značky nájdete výrobky, ktoré sú inšpirované severským štýlom a veľkým leskom.

Kruh vyplnený rímskymi číslicami

Chcete interiér, ktorý vám vyčaruje zvláštnu atmosféru s nádychom dôb dávno minulých? Tieto interiéry sú väčšinou inšpirované romantickým štýlom, alebo tiež štýlom shabby chic. Pokiaľ ste zatúžili i vy po niečom podobnom, potom sa určite pozrite na hodiny Old Style, ktoré máme v ponuke v niekoľkých veľkostných prevedeniach.

Moderný pomocník

Každého doma prekvapí neočakávaná návšteva. Práve preto sa vám budú v domácnosti hodiť naše stoličky, ktoré môžete vo väčšine prípadov použiť rovno i ako odkladacie stolíky. Títo praktickí pomocníci vám poskytnú miesto na terase, na balkóne, alebo aj v obývacej izbe, napríklad vedľa sedačky.

Novinky značky VITA

Chcete, aby vaše svetlo rozžiarilo významné okamihy vášho rodinného života? V tom prípade si skúste vybrať niektorý z kúskov od dánskej značky VITA. Tá si pre Vás pripravila mnoho noviniek, ktoré vás určite očaria. Svoje najobľúbenejšie kúsky doplnila o nové materiály a farby, a aby toho nebolo málo, tak ako novinku pridala luster Asteria.

Konferenčná miestnosť pre klientov

Chcete zapôsobiť na svojich klientov a obchodných partnerov? Tak to skúste inak než s nábytkom, ktorý je určený do klasických kancelárií. Urobte si tu pohodlie „ako doma“ a uvidíte, že všetky schôdzky budú hneď oveľa uvoľnenejšie a príjemnejšie. A aby ste dosiahli čo najlepší imidž tejto miestnosti, môžete napríklad využiť niektorý z našej ponuky konferenčných stolíkov.

Relaxujte moderne

Čo si po týmto slovným spojením prestaviť? Nevieme ako vy, ale my v tom máme jasno – lehátka. V príjemnej polohe sa vždy relaxuje a odpočíva najlepšie. Preto na anatomicky tvarovanom lehátku, ktoré vyzerá i po dizajnovej stránke skvelo, vám to pôjde jedna radosť. A keďže k tejto relaxácii neodmysliteľne patrí i pitie kávy, čaju či sledovanie filmu, tak verte, že na lehátku je možné všetko dohromady.

Tak trochu iná „tabuľa“ snov

Väčšina ľudí si vytvára tabuľu snov, kde si dáva napríklad fotografie miest, ktoré chce navštíviť. Mnoho ľudí ale tiež robí to, že tento svoj sen posunie ešte o krok ďalej – a to vďaka pokladničkám. Do nich si môžete dávať drobné, a postupne si tak našetriť na pár vecí, po ktorých túžite. Väčšina našich pokladničiek tiež slúži ako samostatná dekorácia, ktorá poteší nejedno oko.

Geometrický štýl, ktorý je IN

Škandinávsky štýl sa vyznačuje mnohými prvkami. Najčastejšie sa ale jedná o jednoduchosť, čistotu a sviežosť – teda, tak trochu o prírodu a svetlé prvky, ktoré vám domov vnesú slniečko. Konferenčné stolíky Alma sú zaujímavým kúskom nábytku, ktorý je zložený z geometrických prvkov. Pozrite sa a urobte si názor sami.

Správna podlahová dekorácia

Chcete si váš domov osviežiť niečím výnimočným a pritom praktickým? Pokiaľ je vaša odpoveď kladná, tak riešením môžu byť stojace lampy, ktoré sa hodia nielen do moderne zariadeného interiéru, ale skvele zapadnú i do toho klasického. Taktiež vyriešia i problémy s nedostatkom svetla, a tak záleží už len na vás, ktorý kút v interiéri sa rozhodnete presvetliť.

Nástenné police podľa vášho gusta

Hľadáte miesto pre vašu zbierku kníh, CD, DVD alebo dekorácie? Všetky tieto veci si nájdu svoje čestné miesto na nástennej polici. V našej kategórii navyše nájdete kúsky, ktoré sú inšpirované starším klasickejším dizajnom, ale tiež jemne extravagantné kúsky, ktoré poukazujú na najnovšie trendy.

12...61

“ITAL v DESIGNU!”
---nové pokračování---

Martin je Ital. Z jihu Itálie.
U nás má na starosti expedici zboží.
Má rád slunce. Dobré jídlo. A dobrý design.
Sledujte ho. Dozvíte se hodně zajímavého o Češích, Itálii a designu.
Jak se správně vyslovuje “caffe macchiato”?

UPOZORNENIE

NA TOMTO WEBE MÔŽU NAKUPOVAŤ VÝHRADNE REGISTROVANÍ VEĽKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍCI - PRÁVNICKÉ OSOBY, ŽIVNOSTNÍCI A ĎALŠIE ORGANIZÁCIE S PLATNOU DAŇOVOU REGISTRÁCIOU (IČO). K AKTIVÁCII NÁKUPU JE NUTNÉ SA NAJSKÔR ZAREGISTROVAŤ (SPRÁVNOSŤ VŠETKÝCH ÚDAJOV SA PRED SCHVÁLENÍM OVERUJE).

PRIHLÁSIŤ SA

Chcete nakúpiť dizajnový nábytok výhodne?
Vyskúšajte web s Outletovými cenami!

UKÁZAŤ AKČNÉ PONUKY

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma