300 Noviniek

Dnes končia výhodné akciové ponuky!

Pozor! Dnes 20.8.2012 končia akciové ponuky! Ak se vám páči napríklad pohovka Optimal, hodiny Slim, konferenčný stolík Pull hranatý alebo dokonca vybrané dizajnové doplnky Georg Jensen, neváhajte s nákupom. Objednajte si váš obľúbený tovar ešte dnes a ušetrite!

Dizajnové novinky do pracovne

Zariaďujete pracovňu či kanceláriu? V kategórii novinky nájdete ako nové kancelárske či počítačové stoly, tak policový regál a farebné úložné krabice. Tieto drevené škatule sa hodia vďaka svojej farebnosti aj do detskej izby na ukladanie hračiek.

Nové akčné ponuky na DesignDiscount.sk

Zháňate novú pohovku, konferenčný stolík alebo snáď originálne svetlo či stojan na noviny? Novo sú tiež zľavnené vybrané dizajnové doplnky Georg Jensen.Využijte túto akčnú ponuku! Pozor! Akčné zľavy platia iba do 20. 8. 2012.

Zajtra 9.8.2012 končia akciové ponuky!

Pozor! Už zajtra 9.8.2012 končia akciové ponuky! Ak sa vám páči napríklad pohovka Merry, hodiny Kvadrat alebo konferenčný stolík Pull, neváhajte dlho s nákupom. Objednajte si váš obľúbený tovar ešte dnes a ušetrite!

Ekologické novinky

Najhorúcejšou novinkou našej ponuky je dizajnová stolička / stolík z vlnitej lepenky od holandského dizajnéra Toma Vardyho v dizajne tehla, slama a drevo, ktorá je nielen praktická (nosnosť 200kg), ale aj šetrná k životnému prostrediu. Ďalšími novinkami sú kancelársky stôl a policový regál Boston.

Olympijská súťaž

Pre našich fanúšikov na Facebooku sme pripravili Olympijskou súťaž, ktorá sa týka nášho produktu - sedacieho vaku Futbalová lopta. Stačí len poslať vtipný a originálny nápad, na čo všetko by sa dala využiť tato lopta. Súťaž končí 17. 8. 2012. Viac nájdete TU:

Nové akciové ponuky

Len čo jedna akcia skončí, druhá zase začne! Máme pre vás ďalšie prázdninové akcie na vybrané produkty. Ak si chcete zaobstarať pohovku, kreslo, stolík, nástenné hodiny či dekoratívnu sviečku, neváhajte a využite našu zvýhodnenú ponúku TU:

Stelton v akcii

Od dnešného dňa až do 9. 8. 2012 si budete môcť zaobstarať dizajnové doplnky Stelton za akciové ceny. Kanvicu na vodu, termohrnček, šálku, pohár či nákupnú tašku - to všetko je teraz k dostaniu za zvýhodnené ceny. A to sa oplatí!

Nový DesignDiscount.sk

Podľa vzoru českého webu DesignDiscount.cz sme spustili nové webové stránky DesignDiscount.sk. Sú určené predovšetkým pre B2B zákazníkov. Výhodou pre nich je mimo iného pohodlnejšie vyhľadávanie a triedenie nábytku i doplnkov. S akoukoľvek otázkou nás neváhajte kontaktovať.

1...6061

UPOZORNENIE

NA TOMTO WEBE MÔŽU NAKUPOVAŤ VÝHRADNE REGISTROVANÍ VEĽKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍCI - PRÁVNICKÉ OSOBY, ŽIVNOSTNÍCI A ĎALŠIE ORGANIZÁCIE S PLATNOU DAŇOVOU REGISTRÁCIOU (IČO). K AKTIVÁCII NÁKUPU JE NUTNÉ SA NAJSKÔR ZAREGISTROVAŤ (SPRÁVNOSŤ VŠETKÝCH ÚDAJOV SA PRED SCHVÁLENÍM OVERUJE).

PRIHLÁSIŤ SA

Chcete nakúpiť dizajnový nábytok výhodne?
Vyskúšajte web s Outletovými cenami!

UKÁZAŤ AKČNÉ PONUKY

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma