300 Noviniek

Naučte sa relaxovať s našim kreslom

Relaxovanie si v dnešnej uponáhľanej dobe môžeme vychutnať častokrát len chvíľu, a preto by malo byť kvalitné. Tým máme, samozrejme, na mysli relax na kvalitnom sedacom nábytku, akým sú napríklad naše kreslá Walia, ktoré u nás nájdete v troch rôznych farebných prevedeniach. Akonáhle sa raz do nich posadíte, už sa vám z nich nebude chcieť vstať – budete sa jednoducho cítiť, akoby sa zastavil čas.

Raňajkujte štýlovo

Na to, aby ste si vychutnali skvelú kávu v príjemnom prostredí, nemusíte chodiť do kaviarní. Takéto prostredie si môžete hravo vytvoriť aj sami. Stačí vám k tomu perfektný barový stôl, ku ktorému dáte ešte barové stoličky a potom si už len stačí vybrať tú správnu kávu a hrnček na dotvorenie rozprávkovej atmosféry. Barové stoly sú v rôznych materiálových a dizajnových prevedeniach, takže veríme, že si vyberie skutočne každý.

Praktickosť, ktorá poteší každé oko

Máte radi nábytok, ktorý je svojím dizajnom vhodný takmer kdekoľvek? Napríklad také dizajnové regály sú najčastejšie používané v pracovni, home-office a v obývacej izbe. V posledných rokoch sa však čoraz viac používajú v rôznych halách, kuchyniach a detských izbách. Môže za to nespočetné množstvo rôznych vyhotovení, dizajnov a veľkostí, z ktorých si môžete vybrať.

Skúste to netradične a pozitívne

Nudia vás bežné doplnky a dekorácie? V tom prípade siahnite na niečo špeciálne do našej kategórie Vtipných dekorácii. Nájdete tu také kúsky, na ktorých sa bude smiať aj vaša návšteva. A pokojne aj obdarovaný - väčšina z týchto vecí je tiež skvelým darčekom, ktorý určite poteší každého.

Magické osvetlenie Silvia

Dánska značka VITA prichádza zakaždým s niečím novým. Dizajnéri totiž čerpajú inšpiráciu v prírode, preto sú všetky svietidlá úplne harmonické a originálne. Dizajnové osvetlenie Silvia je k dispozícii v 3 rôznych farebných variantoch. Svojím tvarom pripomína šišku a cez jednotlivé "lístky" svietia svetelné lúče, ktoré vám v interiéri vykreslia zaujímavé odrazy.

Zariaďujete reštauráciu alebo kaviareň?

Stojíme si za názorom, že inšpirácie nie je nikdy dosť. Preto ak práve vymýšľate interiér pre novú reštauráciu, bar alebo kaviareň, získajte inšpiráciu z nášho nového článku: Exkurzie reštaurácií: SERGEY MAKHNO & ALEXANDER KOVPAK. Nájdete tu skutočne skvostný interiér, ktorý vás určite očarí.

Spojenie histórie a dizajnu

Tradície, moderný dizajn a vôňa masívu. Na tom si zakladá značka Mayflower a jej dánsky dizajnér Hans Thyge Raunkjaer. Ten si pre celú kolekciu vybral dubové drevo, a to nie len tak hocijaké. Samozrejme, to najlepšie. Okrem toho sú všetky výrobky vyrobené bez skrutiek, bez chemikálií a sú dokonca ošetrené patentovanými lakmi s prímesou prírodných voskov.

Objavte tajomstvo romantického štýlu

Objavujete radi nové štýly bývania? Olejové lampy a svetlá sa používajú do romantických a vidieckych štýlov, pretože dokážu navodiť krásnu a mnohokrát dokonca aj voňavú atmosféru. Do takých aromalámp môžete totiž dať olej alebo vosk so svojou obľúbenou vôňou, ktorá vám prejde po celom interiéri.

Ako na bytové doplnky?

Celkový názov bytové doplnky v sebe ukrýva mnoho tajomstiev. Ide totiž o šikovné doplnky, ktoré vám doladia domov k dokonalosti. Začať môžete napríklad s dekoračnými sviečkami, ktoré môžu byť na poličke, na konferenčnom stolíku alebo napríklad na komode. Ich rozmiestnenie a umiestnenie môžete kedykoľvek meniť a navyše vás rozsvietený plamienok uvedie do príjemnej pohody a relaxácie.

Zariaďte si interiér v industriálnom štýle

Industriálny štýl je teraz veľmi moderný a väčšina ho volí do svojich domovov. Niet sa čomu čudovať, pretože je tento štýl nadčasový a neopozeraný. V našej ponuke máme dizajnovú kolekciu Industry od nemeckej značky Farela, vďaka ktorej si môžete zariadiť celý byt či dom v jednom štýle. Vďaka čomu vám bude všetko krásne ladiť a korešpondovať.

Elegantná stolička Disca

Značka Design by Scandinavia má úplne nové logo a tiež sa zmenila dostupnosť u mnohých jej výrobkov. Napr. u stoličiek Disca, ktoré majú zaujímavú poťahovina a ešte zaujímavejšie prešívanie. Prišívanie u nich nájdete v oranžovej a čiernej farbe na sedacej časti. Vďaka nemu stoličky pôsobí veľmi jemne, elegantne a dokonca aj ľahko minimalisticky.

Dekorujte s dekoráciami Feder

Značka Papillon vytvára originálne a predovšetkým nevšedné doplnky a dekorácie, ktorými si môžete skvelo vydekorovat byt či dom. Keďže sa často používa spojenie: "ľahký ako pierko", ktoré je veľmi obľúbené, tak sme pre vás vybrali dekorácie Feder, ktoré interiér nezaťažia, ale krásne doplnia. Nájdete tu pekné misy a tiež aj nástennú dekoráciu.

1...234...61

UPOZORNENIE

NA TOMTO WEBE MÔŽU NAKUPOVAŤ VÝHRADNE REGISTROVANÍ VEĽKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍCI - PRÁVNICKÉ OSOBY, ŽIVNOSTNÍCI A ĎALŠIE ORGANIZÁCIE S PLATNOU DAŇOVOU REGISTRÁCIOU (IČO). K AKTIVÁCII NÁKUPU JE NUTNÉ SA NAJSKÔR ZAREGISTROVAŤ (SPRÁVNOSŤ VŠETKÝCH ÚDAJOV SA PRED SCHVÁLENÍM OVERUJE).

PRIHLÁSIŤ SA

Chcete nakúpiť dizajnový nábytok výhodne?
Vyskúšajte web s Outletovými cenami!

UKÁZAŤ AKČNÉ PONUKY

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma