300 Noviniek

Výhodné nákupy nikdy nekončia!

Výhodné akciové ponuky v DesignDiscount.sk nikdy nekončia! Až do 11.10. vyberajte z 15 úžasných dizajnových výrobkov za neopakovateľné ceny. Ako výrobky za akčnú cenu spoznáte? Sledujte kategóriu AKCIOVÉ PONUKY. Navyše na detaile každého produkte nájdete modrú ikonu AKCIA s dátumom, do kedy platí...

Ponuka DesignDiscount.sk sa priebežne mení!

Ponuka DesignDiscount.sk je živá a neustále sa obmieňa. Niektoré produkty sa postupne vypredávajú, ale súčasne do ponuky priebežne pribúdajú nové. Najnovšie kolekcie dizajnových doplnkov a nábytku nájdete v kategórii NOVINKY. Najčerstvejšími nováčikmi sú 3 konferenčné stolíky, ale aj retro lampa alebo pokladnička v tvare psíka.

V piatok 28.9. nemôžeme odpovedať na telefonické otázky

Upozoňujeme našich slovenských zákazníkov, že v piatok 28.9. je v Českej republike štátny sviatok. Ak máte na nás v tento deň otázky, napíšte nám, aj keď sme práve offline. Odpovieme vám čo najskôr v pondelok 1.10. Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný víkend.

Akčné zľavy na nábytok a dizajnové doplnky len do 30.9.!

Ešte niekoľko dní môžete využiť akčných cien na nábytok a dizajnové doplnky Georg Jensen. Najnižšie ceny na pohovky, hrnčeky, nerezové misy a ďalšie doplnky nájdete na stránke AKCIOVÉ PONUKY. Ponuka platí do 30.9.!

Exkluzívne dánske doplnky Georg Jensen za akčné ceny!

Exkluzívne dizajnové doplnky dánskej značky Georg Jensen môžete teraz nakupovať za akčné ceny. V kategórii AKCIOVÉ PONUKY nájdete nielen akčné produkty Georg Jensen, ale aj rad ďalších doplnkov a nábytku. Zľavy až 64% len do 30.9.!

Akčné ceny končia už v pondelok 17.9.!

Konferenčný stolík Palm, nástenné hodiny Slim alebo jedálenský stôl Swing môžete ešte celý víkend zaobstarať v AKCII za super nízku cenu. Akčné ponuky končia v pondelok 17.9.!

Vybraný nábytok a doplnky za ešte výhodnejšie ceny!

Dizajnový nábytok a doplnky z DesignDiscount sú vždy za dobré ceny. Ak chcete ešte viac ušetriť, sledujte pravidelne kategóriu AKCIOVÉ PONUKY. Vybrané produkty tu ponúkame za ešte výhodnejšie ceny ako zvyčajne - ktoré to momentálne sú a za akú cenu, sa dozviete práve tu. Súčasné akčné ponuky platia do 17.9.!

Rozšírili sme ponuku darčekových predmetov a doplnkov

Blíži sa obdobie nakupovania vianočných darčekov. Preto sme rozšírili ponuku bytových doplnkov, darčekových predmetov a dekorácií. Všetky držíme skladom a samozrejme ponúkame výborné ceny a pri väčších odberoch množstevné zľavy. Pripravte sa na hlavnú predajnú sezónu v predvianočnom období.

Akciové ceny na nábytok a doplnky do 7.9.2012

So začiatkom jesennej sezóny vám prinášame jednu zo skvelých príležitostí pre výhodné nákupy dizajnového nábytku a doplnkov. Od 1.9. do 7.9. nakupujte rad produktov za akciové ceny. Vyberajte z pohoviek, kresiel a dizajnových doplnkov dánskej značky Stelton.

Koniec letných akčných ponúk!

Pozor! Už zajtra 31. 8. 2012 končia akčné ponuky! Pokiaľ sa vám páči napríklad stôlSwing, chrómované hodiny Vita a slávne kreslo Albert, neváhajte dlho s nákupom. Objednajte si váš obľúbený tovar ešte dnes a ušetrite!

Inšpiratívne videá z nášho showroomu

Natáčame pre vás v showroome v Prahe - Čakoviciach nové inšpiratívne videá, z tohto dôvodu tu bude tento týždeň obmedzená prevádzka. Budúci týždeň bude opäť showroom otvorený v celej svojej kráse a navyše sa môžete tešiť na nové výstavné vzorky.

Prázdniny končia, akcie stále pokračujú!

Prázdniny pomaly končia, ale výhodné nákupy v DesignDiscount.sk pokračujú. Až do posledného prázdninového dňa môžete nakupovať so zľavou všetok nábytok aj doplnky v akciovej ponuke. Navyše všetky zľavnené výrobky držíme skladom!

UPOZORNENIE

NA TOMTO WEBE MÔŽU NAKUPOVAŤ VÝHRADNE REGISTROVANÍ VEĽKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍCI - PRÁVNICKÉ OSOBY, ŽIVNOSTNÍCI A ĎALŠIE ORGANIZÁCIE S PLATNOU DAŇOVOU REGISTRÁCIOU (IČO). K AKTIVÁCII NÁKUPU JE NUTNÉ SA NAJSKÔR ZAREGISTROVAŤ (SPRÁVNOSŤ VŠETKÝCH ÚDAJOV SA PRED SCHVÁLENÍM OVERUJE).

PRIHLÁSIŤ SA

Chcete nakúpiť dizajnový nábytok výhodne?
Vyskúšajte web s Outletovými cenami!

UKÁZAŤ AKČNÉ PONUKY

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma